Четвер, 28.03.2024, 17:56

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Істинна мужність полягає не в тому, щоб закликати смерть, а в тому, щоб боротися проти негараздів.

 Сенека Старший
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Березень » 9 » День Смаколика: Початок

13:04
День Смаколика: Початок
День Смаколика: Початок =)
Звершилось!!! Ми всі довго-довго чекали, готувались і нарешті це сталось! 6 березня 2011 року відбулось урочисте відкриття дуже файної традиції серед борців (сподіваюся, що всі «ЗА!», щоби це стало традицією) - демонструвати свої кулінарні таланти і, що найголовніше, частувати всіх своїми кулінарними шедеврами, - Дня Смаколика.

    Що ж можна сказати про цей захід? Однозначно – фурор! Перший День смаколика відбувся під егідою Навчально-Пізнавальної Конференції і, так би мовити, був її завершальною і, мабуть, найприємнішою частиною (ну точно найсмачнішою))). Усі, хто не був присутній, нехай ковтають слинку і гризуть собі лікті – ви багато пропустили. Як то хтось колись сказав: «Талановита людина – талановита в усьому» - і ми в цьому переконались! Доказом того, що все було дуже смачно, є космічна швидкість, з якою просто розлетілась приготована вмілими і, не побоюсь цього слова, працьовитими руками провізія. Ні, ніхто за їжу не побився. Ну, майже)))
    Думаю, ніхто не буде проти, якщо я від імені усіх, хто був присутній на найсмачнішому нашому заході, подякую тим, завдяки кому воно і відбулось (не було б смаколиків – не було би і свята). Отже, дякуємо Оксанці за вареники – супер-пупер смачнючі були, Марті дякуємо за деруни – особливо Севастіян, як фанат часничку). Дуже всі хвалили Андрія, а точніше його маму, за приготований крекеро-бананово-вершковий десерт. «Цицька» у виконанні Маринки і Христі навіть не потребує лишніх коментарів! А такого хліба, як спік Олег, ви більше ніде не скуштуєте: сам пшеницю ростив, молотив, тісто місив – ну як у казці про півника і мишенят))) З особливою відзнакою скажу про «загадковий» штрудель, яким нас частувала Галинка і який ну просто вражав розмаїттям складників начинки. Тут слід ще раз згадати Марту - як найкращого дегустатора, бо лише вона змогла розгадати «загадку штруделя»))) Нікого не забула? Хм... Звісно ж, свої кулінарні таланти проявив наш голова Севастіян і почастував нас дуже смачним рулетом, особисто я з’їла б і цілий рулет сама) Ну і як тут не подякувати автору ідеї проведення такого заходу? Святослав – ти молодець! Дуже дякуємо за організацію цього дійства)

Підбиваючи підсумки, скажу, що свято для животика (а втім, хтозна, чи свято - це залежить, з котрого боку подивитись) вдалось на славу! Було дуже смачно і весело. З нетерпінням чекаємо на продовження і збільшення порцій)))
Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1020 | Додав: Mary_Anna | Теги: День смаколика | Рейтинг: 4.8/12
Всього коментарів: 9
9 Buntivnyk  
0
Ну десерт був супер... та й все було смачне biggrin

8 hummy  
3
дуже солодка стаття і Мар'янка пише як профі:) тож скажу молодець, бо справді було приємно почитати. А щодо дня смаколика, то ми, як справжні українці, любимо смачно попоїсти...що й було доведено:)

7 Lavazzza  
0
biggrin biggrin biggrin
а я собі дегустатор))))
фааайно)))

5 Лілейка  
0
знаєте, що тішить, що це тільки початок! smile
скуштувати штрудель і рулет встигла, за що вдячна кондитерам таких смаколиків biggrin

Мар'янко, молодець!


6 Mary_Anna  
0
Дякую, Ліля! Я старалася biggrin

Це справді лише початок! Треба вже думати про нові двері в Боївці, бо в старі, з таким успіхом, ми скоро не пролізем biggrin biggrin biggrin


3 KypIDon  
0
співчуваю тим, хто не був присутнім

4 Mary_Anna  
0
Ага! Це точно biggrin А не треба пропускати такі важливі заходи!!!

2 inkvizutor  
0
іхіхі... вже думаю над наступною тематикою!

1 гуцулка_Ксеня  
2
така смачна стаття;) на голодний шлунок не раджу читати smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024