Вівторок, 19.03.2024, 10:07

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Світ - чудове місце. За нього варто боротися.

 Ернест Хемінгуей
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Березень » 25
Битва за фішки

В четвер, 24 березня 2011 р., о 18:30 розпочався та відбувся найграціозніший турнір з покеру, і якщо вас там не було, повірте, ви багато втратили.

   У цій напруженій та запальній баталії з неочікуваними поворотами та неймовірно  гігантськими ставками, на жаль, першим під гучні аплодисменти за чудову гру покинув стіл Мар’ян. Але гра продовжувалась не менш енергійно, наступною, не здаючись до кінця, гру покинула Оксана. ((

    Ну що ж, а гра далі набирає темп, складні комбінації, блеф, запал гравців, але хтось повинен покинути стіл і цього разу доля не посміхнулась Насті. Тримаючись до останнього, вийшла із гри з найслабшою комбінацією на столі.

   Після довгої боротьби в результаті азарту та захоплення два гравці йдуть  «Олл-ін» ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 824 | Додав: DriMowA | Дата: 25.03.2011 | Коментарі (5)

З Днем народження!
Вітаємо нашу борчиню, гарну україночку, хорошу людину і подругу Мирославочку Зінько і щиро бажаємо:

Севастіян Вонс: "Насправді Великій людині не потрібно бути відомій на весь світ, не потрібно досліджувати космос чи придумати надшвидкісну машину, не треба писати віршів і навіть не потрібно Великій людині закінчити магістратуру, не потрібно загинути в бою, бути президентом чи затятим революціонером-демократом.
Але потрібно мати щиру посмішку, бути хорошим другом і залишатися завжди поза межами свого адеквату.
Мирославо, ти Велика Людина з гарним іменем - Мирослава (а не Мирося). Успіху у власній самореалізації. Радості"

Юра Каличак: "Ще пару годин перед ранком ;)
Бажаю Миросі добра, бо вона на нього заслуговує!"

Іра Янів: "Мур :)) Миросику, ти асоціюєшся мені з маленьким сіреньким котиком, який завжди такий ніжний і хороший) завжди такий приємний (до мене ;) ), дуже тебе любаю! Я щиро вітаю тебе з Днем народження, хочу і бажаю тобі сонячних днів під твій завжди сонячний настрій :) бажаю тобі різнобарвних клубочків слів-привітань в цей день )) також успіху у твоїй громадській діяльності ;)
цьомаю тебе і дуськаю (це так сильно-сильно обіймати, якщо ти не знаєш ;) так щоб аж ребра боліли ;) )...радію з тобою в цей день ..мур.."

Оксана Петрик: "хочу побажати НАШОМУ БОРЦІВСЬКОМУ СОНЕЧКУ :) завжди випромінювати таке яскраве світло і тепло, тішити нас своєю чарівною усмішкою, зловити в руки шалене щастя і зустріти справжнє кохання, і хай збудуться усі мрії, надії і бажання... )))))))))"

Оксана Кулиняк: "Нашій суперборчині і моїй найкращій подрузі я побажаю оберемків тепла і ніжності від всіх близьких, щирості без меж і душевної рівноваги! :-) А ще не втрачати тої іскри в очах, що йде від серця і запалює  (а може й спопеляє;))) інших!:)" ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1949 | Додав: Лілейка | Дата: 25.03.2011 | Коментарі (17)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024