Вівторок, 19.03.2024, 05:00

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

"Іван Франко - це розум і серце нашого народу. Це боротьба, мука і передчуття щастя України. України і людськості".

 Максим Рильський
Чат
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Березень » 26
Борець-3000: Битва за Грант!
Вже цієї суботи, 26 березня 2011 року, на території незмінної борцівської Боївки відбудеться продовження другої частини найреальнішої рольової гри "Борець-3000: Битва за Гранти". Не пропусти: запекла боротьба команд, найгостріші проблеми в найнезручніші моменти, вдалі повороти на дорозі руйнування міфів про бездіяльність тих чи інших методів розробки і реалізації проекту, словесні баталії, суперечки, стукіт зароблених балів, агресивність і повні шкарпетки драйву, максимум відтворення життєвих каменів спотикання, аплодисменти - ДОВЕДИ, ЩО ТИ НАЙКРАЩИЙ, доведи, що твій стиль життя - це Борець!

      Отже, в продовження першої рольової гри "Борець-3000: Початок" правління під впливом дуже ефектних вражень і бажання борців підготувало іще один батл на тему створення і реалізації розвитку проектів - "Борець-3000: Битва за Гранти". Хто не був, хто не чув, хто не знає?! На початку гри її організатори розподіляють усіх на команди, далі ви отримуєте завдання і протягом етапів його виконуєте. Перемагає та команда, яка набере найбільшу кількість балів. Заради збереження інтересу до гри ми не відкриватимемо усі козирі - усе буде сказано і пояснено в суботу. Ага, нагадаю:

субота
26 березня 2011 року
о 16:00
Боївка

       Приходьте, насправді має бути дуже цікаво. Можете привести друзів, які хочуть вступити в Борець - думаю, їх це іще ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1272 | Додав: Povstanec | Дата: 26.03.2011 | Коментарі (6)

Тренінг "Лідер та його команда"
ЛОГО "Борець" в рамках проекту "Школа тренінгів" у львівських школах проводить цикл тренінгів "Лідер та його команда". Тренінг розрахований на учнів 9-11класів.
       
   Мета тренінгу - заохотити старшокласників до активної участі у громадському житті міста і країни загалом, вдосконалити їх лідерські здібності.

   Запрошуємо усіх охочих стати тренерами і провести з нашою допомогою свій тренінг! :) За детальнішою інформацією звертайтесь до координатора проекту, Оксани Петрик, 0969579305, oxypetruk@gmail.com.

    Також запрошуємо до співпраці школярів! :) Якщо би ви хотіли мати такий тренінг у себе в школі, в класі, пишіть нам ;)

    Це дуже весело, позитивно і пізнавально для обох сторін навчального процесу! ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1456 | Додав: Егдшз | Дата: 26.03.2011 | Коментарі (2)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024