П`ятниця, 19.04.2024, 08:19

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

В зв'язку з цим історія України дістала дуже своєрідну інтерпретацію. Виходило, що на протязі багатьох століть український народ боровся головним чином..., проти власної національної незалежності. Що незалежне існування було величезним злом для нашого народу. І що, отже, всі ті, хто кликали його на боротьбу за національну незалежність, були... найлютішими ворогами українського народу.

 Михайло Брайчевський
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Березень » 15
"Гапочка" у Львові

Ви досі не знаєте, хто така "Гапочка"? Я вам не вірю!;) Мабуть, чули дзвін, та не знаєте, звідки він? Оце вже ближче до правди) Розвідувати походження дзвону будемо разом:) (забираю хліб в Оксанки ...)

     Такі шедеври як "Сонечко" чи "Крила" ви просто не могли не чути. І голос солістки вас просто не міг не інтригувати;) Глибокий текст не міг не зачіпати щось живе у грудній клітці. А яскрава музика не могла не в'їдатися у звивини мізків=) Звідки ж б'є це джерело живої музики?
     "Серце" і "вуста" гурту - Катя Гапочка. Вона  - професійна бандуристка, але в "Гапочці" грає на гітарі. Навколо неї 3 браві парубки: Артем Угодніков (той, що за барабанами), Єгор Гавриленко (бас) і Олександр Зброцький (він же Джонні, гітарист).
    Щойно відсвяткувавши своє 3-річчя, вирушили вони музикувати по всій Україні. І ось 24 березня пробуджуватимуть весну, життя і почуття у львівських батярів і панянок. Пробуджуватимуть на у "Лівому березі". О 21 годині почнуть. Коштуватиме ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 828 | Додав: гуцулка_Ксеня | Дата: 15.03.2011 | Коментарі (0)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024