П`ятниця, 03.05.2024, 07:00

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Все те, проти чого ворог бореться, ми повинні підтримувати, а проти всього того, що ворог підтримує, ми повинні боротися.

 Мао Цзедун
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Листопад » 20
Вуличні співи повертаються!

«Пiсню ту вiзьму собi на спомин,
Пiсня буде помiж нас» В. Івасюк

 Нарешті вуличні співи повертаються! Кожен з нас чекав з нетерпінням того дня, аби знову зібратись веселим гуртом і поспівати улюблених пісень. І ось після важкого і напруженого тижня, покинувши всі свої справи і турботи, борці знову зійшлись на Площу Ринок.

  День п’ятниці добігав свого кінця. Сонце повільно скотилося за обрій, залишивши по собі червону вогняну смугу на горизонті. Місто Лева поволі огорнули сутінки, а його вулички почали освітлювати старі ліхтарі. Це означає, що за кілька хвилин почнуть сходитись борці, щоб знову поспівати.
   Прихопивши з собою веселий настрій, кілька покривал і термос з чаєм, ми зручно вмостились на сходах біля фонтану з Діаною. Взявши в руки нові співаники, під звуки гітари почали співати. Площа Ринок наповнилась юнацьким співом, що привертало неабияку увагу перехожих, як львів’ян так і гостей міста. Лунали всіма улюблені народні, повстанські та сучасні пісні. А пісня «Горіла сосна» заставляла нас неабияк зігрітися від холоду :).
   Дехто приєднувався до нас, дехто стояв неподалік і спостерігав за дійством. Дуже приємно було бачити серед молоді і ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1182 | Додав: Егдшз | Дата: 20.11.2010 | Коментарі (16)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024