П`ятниця, 03.05.2024, 08:29

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Щоденний спорт – боротися з биками!

Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Листопад » 02
Соціальна мережа
   Ні для кого вже не є дивиною, що при зустрічі тебе запитують не тільки номер телефону, а й логін в скайпі, контактах, фейсбуці. Буквально за ці останні кілька років соціальні мережі настільки розвинулись, що більшість вільного часу ми проводимо в режимі он-лайн, додаючи друзів, завантажуючи фото і відео, і навіть не задумуємося,  як це все почалося.

    А все почалось дуже просто: з тисячі доларів, ідеї і тижня роботи. Так, саме так виник один з популярних на сьогодні сайтів –
facebook, який зробив свого засновника наймолодшим мільярдером планети. Про історію народження сайту facebook якраз і розповідає фільм Девіда Фінчера «Соціальна мережа», прем’єра якого відбулась 1 жовтня цього року у США.  

    Студент Гарварду Марк Цукенберг (Джессі Айзенберг) після сварки з дівчиною створює університетський сайт під назвою Facemash, де завантажує фотографії студенток університету, пропонуючи користувачам вибрати кращу. Така витівка викликає осуд, звинувачення у вторгненні в систему безпеки та порушенні закону про приватне життя. Але це стало лише початковим етапом. У талановитого студента виникає ідея створення нового сайту, яку він успішно втілює в життя.

    Та якби все було насправді таким легким, як здається. Марка звинувачують у привласненні чужої ідеї і паралельно відбуваються два судові процеси, які і проливають світло на процес створення соціальної мережі.

... Читати далі »

Категорія: Культура | Переглядів: 988 | Додав: гуцулка_Ксеня | Дата: 02.11.2010 | Коментарі (4)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024