П`ятниця, 03.05.2024, 11:38

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Найважче боротися з окремими недоліками.

 Володимир Голобородько
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Листопад » 01
Лідер у спідниці

При слові "лідер" в уяві переважно виникає образ чоловіка в діловому костюмі, трохи схожого на супермена, з дорогим телефоном, по якому він щось впевнено доводить співрозмовнику. Здебільшого це слово пов'язують саме з представником сильної статі. Впевнений, незалежний, сильний, впливовий чоловік - здавалось би, лише він може будувати кар'єру, тільки такого можна слухатись. І в той же час невже жінка, це слабке і ніжне створіння, здатна сама чогось добитись у житті, зробити кар'єру, керувати і стати лідером не гіршим, а часто кращим від чоловіка (хай простять мене вони))? Таааааак!

   Роль жінки в історії людства незаперечно велика. Ні розумом, енергійністю, цілеспрямованістю, ні обдарованістю вона не поступається чоловікові, а мудрістю та інтуїцією далеко перевершує його практичнісь та розсудливість. Жінці під силу виконати грандіозні задуми, вона згуртує тисячі людей задля високої мети, якщо ця мета буде промовляти з її серця. Заради сім'ї вона часто жертвує своїми інтересами та потребами. Жінці властива вірність та відданість істинному коханню, і в той момент, коли чоловік вирішує справи розумом, в її душі йде запекла боротьба між почуттями та справами.

   Людство дало світу немало прекрасних, розумних жінок, які ставали главами держав, керували збройними повстаннями, вирішували долі мільйонів людей, рятували, карали й милували. І в той же час залишалися жінками - красивими, елегантними, милосердними і по-жіночому беззахисними.

   Природою закладено відмінність між протилежними статями: за будовою тіла, психологією, поведінкою, за складом мислення, інтересами та цінностями. Проте вона наділила окремих чоловіків та жінок спільною рисою - це сила духу, впертість та наполегливість. Цих людей об'єднує слово "лідер". ... Читати далі »
Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 1200 | Додав: myrchatko | Дата: 01.11.2010 | Коментарі (15)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024