Вівторок, 23.04.2024, 18:18

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Життя дачника — це постійна боротьба з сусідніми дітьми, які вважають його город своїм, і своїми дітьми, які мають батьківський город за чужий.

 Володимир Колодій
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Травень » 10
День Матері-День Української Жінки: підсумовуємо

У неділю 8 травня 2011 року відбулась акція День Матері - День Української Жінки. Завдяки спільним зусиллям ми привітали близько півтори тисячі матусь, жінок і дівчат, що прогулювались центральними частинами м. Львова, чарівними відкритками-календариками і саморобними брелками з полімерної глини.

   Настунчик: Готувались ми до цього дня довго і наполегливо, за що перш за все дякуємо членам правлінням, а особливо Севастіянові, і звісно кожному, хто долучився до спільної справи. Для подарункових брелків було використано 1.5 кг церніту, 1.5 кг кольорової полімерної глини, незлічена кількість листків А4, 2 банки лаку, 5 пензликів і 28 борців:) Масові розминання матеріалів, надокучливе втирання, чи то пак втиснення, написів у церніт, тендітне відклеювання паперу, витискання у круглу форму, чудодійне випікання, художнє лакування, вчеплення шнурочків та колечок і ВУАЛЯ:) Ох і нелегку школу виживання пройшли борці, проте маємо вже два відпрацьовані профілі: квіткоскладання і брелочкороблення!:) Особливо незабутні враження були саме від останньої збірки, коли кожен мав свій кавалок роботи і наша боївка перетворилась на справжню фабрику з мануфактурним поділом праці:)Ще останній ривок у п'ятницю і кожен брелок красувався у гарній, весняній, радісній відкритці. Тиждень праці і усе таке гарне, а головне завершене!:) Думаю, цьоця нами гордилась!!!
    Особлива подяка нашим друзям і спонсорам,а це: Мар'янка Яцик, яка навчила нас виготовляти брелки та позичила для цього чудо-макаронницю й інші необхідні речі, Оля Короляк, яка проводила перший майстер-клас, магазинам художніх матеріалів "Арт-Скринька" і "Арт-крамничка", магазину одягу "HOTOIL", який не лише допоміг, а й потішив 20% знижкою на покупки одягу.І звісно всім друзям борців, що долучались до підготовки.
   Мирослава: Ну що ж, тепер про сам довгоочікуваний захід! Причепурені, зібрались ми на інструктаж для волонтерів до акції. Напучення, поради, настанови, гони з Орчика, шо він один не помив голову ;), радісні вигуки від оголошення, хто буде чиєю парою - і борці по двоє вирушили на пункти роздачі. Далі Тарас з Назаром. Ми з Настею вирушили слідом. Про самі ж емоції свята не розкаже ніхто краще за самих волонтерів. Отож, їм, найголовнішим учасникам процесу, слово.  Дві слові від кожного ;) ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1366 | Додав: myrchatko | Дата: 10.05.2011 | Коментарі (5)


Вуличні Співи: 6 травня. Очима серця


А пісня — це душа. З усіх потреб потреба. Лиш пісня в серці ширить межі неба. На крилах сонце сяйво їй лиша. Чим глибша пісня, тим ясніш душа.

     І. Драч
   Щоп'ятниці  ЛОГО "Борець"(!) проводить Вуличні Співи, щоп'ятниці я отримую море позитивних емоцій, і саме тут, серед молодих українських патріотів, звуків гітари, архітектури древнього Львова я відчуваю себе щасливою. 

   6 травня я отримала чергову порцію яскравих вражень, які збагатили мою душу, серце і забрали мій голос)  Але не лише я одна була на співах, і це, правду кажучи, тішить) Людей було ...а скільки їх було? ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 859 | Додав: Калабаня | Дата: 10.05.2011 | Коментарі (9)

Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024