П`ятниця, 26.04.2024, 19:11

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

У схованках душі своїй я чинив великі подвиги, перемоги і благодіяння - так що боротися з життєвими негараздами в мене вже не вистачало ні сил, ні часу.

 Борис Андрєєв
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Травень » 26
Цей день в історії

Ким би ти не був - українцем, англійцем, китайцем чи ще кимось іншим, основне правило ідентифікування себе до якогось народу - то є історичне минуле власне цього народу, що формує у свою чергу самосвідомість та почуття патріотизму.

     Ось так я розпочинаю вести нову рубрику "Цей день в історії". Суть її полягатиме в тому що, я постараюся висвітлити цікаві і оригінальні події, що відбулися в українській історії, а також заглянемо, що відбувалося у той час в світі, бо як писав наш геніальний пророк Тарас Шевченко: "І чужому научайтесь, і свого не цурайтесь!". Що ж поїхали.
     Як би не було дивно та історія українського народу мене все більше і більше захоплює (я горджуся тим, що є УКРАЇНЦЕМ). Гортаючи багатотомне видання життя українців, само по собі виникають різноманітні почуття та емоції, що заставляють задуматися, поміркувати над подіями, порівняти із сьогоденням. Ось деякі моменти з нашого буття на землі: ... Читати далі »
Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 1259 | Додав: inkvizutor | Дата: 26.05.2011 | Коментарі (1)

Вгадай борця: вихор емоцій!
Доброго вечора, дорогі борці, я надіюсь ви нарешті скучили за рубрикою «Вгадай борця», тож нехай вона стане гарною і смачною родзинкою у мільйонах справ цього тижня. Сьогодні у нашому ефірі незвичайна і, не побоюсь цього слова, епатажна людина. Тож відкладайте усі свої справи і гайда відгадувати!


    А почнемо ми з рубрики: «Декілька слів про головне». Неодноразово наші кореспонденти повідомляли цікаві факти, пов’язані з сьогоднішньою персоною. Але якби там не було, усі вони просто в захваті від цієї людини, кажуть бо: «В тихому болоті борці водяться!»:) Цієї ж думки і вельмишановні високопосадовці м.Львова: «Таких людей якраз бракує Батьківщині: вольових, щирих і готових боротись за правду, за своє до кінця!» - зазначив пан Саговий:) Тож, дорогі глядачі, набирайтесь сил і після невеличкої паузи ми повернемось у нашу студію.
*Па ра па па пам, я це блюю!*
*Коханий я приготувала тобі справжній червоний борщик! Оу, ммм… смакує як орбіт борщ!*
    І я рада вас знову вітати тут, у студії телеканалу НовийБорець! У нас в гостях Галинка – шефкухар всіма знаної Боївки і рубрика: «Смачно як вдома».  Запросили ми її неспроста, сьогодні вона навчить готувати улюблену страву загадкового борця – хрумку смажену картоплю і делікатесну відбивну. Ммм, слинка так і тече по бороді! А поки триває процес приготування відправимось до улюбленого місця у м.Львові, там де ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1585 | Додав: hummy | Дата: 26.05.2011 | Коментарі (15)

За Поцілунок - Дітям на Дарунок

1 червня - Міжнародний день захисту дітей. А чим можу допомогти дітям Я?
Багатодітним сім'ям допомагає громадська організація "Борець". ТИ можеш приєднатися до спільної благородної справи.

    З 24 травня по 1 червня ЛОГО "Борець" вже вдруге організовує благодійний проект "ЗА ПОЦІЛУНОК - ДІТЯМ НА ДАРУНОК".
    24-30 травня відбуватиметься збір коштів. але не просто так, а в обмін на ПОЦІЛУНОК у щічку від волонтера з яскраво-червоною скринькою в руках!

    24-25 травня у ВНЗ ЛЬвова (11 - 16 год.)
    26-30 травня у центральних частинах міста (15 - 19 год.)

    31 травня закуповуємо подарунки для багатодітних сімей (а цього року ми дізналися потреби кожної сім'ї, тому подарунки будуть особливі )

    1 червня навідуємося ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1754 | Додав: гуцулка_Ксеня | Дата: 26.05.2011 | Коментарі (2)

Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024