Четвер, 25.04.2024, 18:12

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Люди більше схильні страждати, аніж боротися, щоб знищити причину страждань."

 Томас Джефферсон
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Травень » 31
Головні Журборізи України

  Сьогодні я хочу вам розповісти  про київський дует пісні якого зачіпають за душу всіх, хто любить справжню якісну українську музику, це – Журборіз.

      Гурт зародився 2003 року в час відкриття єдиного на той час у Києві українського арт-клубу "Остання Барикада", де  учасники співали від самого початку до останнього дня, коли Барикаду закрила тодішня влада з політичних міркувань...
    Назва гурту "Журборіз" - похідне від двох пластових псевд: Володимира Скоробського - "Журба", та Олександра Лінчевського - "Різун"... Звідси й назва, тобто розрізати журбу, підіймати настрій.
       Гурт має два компакт-диски: "Летом дужих крил" (концерт з "Останньої Барикади" 2003 року) і "Збірка Воїна" 2004 року. Обидва записані на студії Андрія Обода, звукорежисера гурту "Мандри" в Києві. Є відзняте відео пісень на каналі "УТ1" в програмі "Вікнами на весну"... Іноді до гурту долучався і третій виконавець Дмитро Гуцало, з яким було записано кілька пісень вже у ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 1107 | Додав: Егдшз | Дата: 31.05.2011 | Коментарі (4)

ВУЛИЧНІ СПІВИ: П'ЯТНИЦЯ 3 ЧЕРВНЯ

Хто ще не знає, що таке Вуличні співи маєте шанс цієї п’ятниці відчути що це таке)

   Тож не прогавте співи, які відбудуться цієї п’ятниці на нашому незмінному місці: лавочці біля фонтану Нептуна о 19:30. На вас чекатиме багато позитивних емоцій, море вражень, нові та цікаві знайомства.
    Гарантуємо гарно проведений вечір у веселій компанії.

   Не забутьне захопити з собою каремати та коцики.
   Також беріть з собою печиво, пляцки, цукерки, чай в термосі та інші їстівні та смачненькі штуки ;)

   Хто вміє грати на гітарі, сопілці, скрипці, дримбі, бандурі... беріть свої інструменти і гайда співати найкращі українські пісні! ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 864 | Додав: Егдшз | Дата: 31.05.2011 | Коментарі (1)

З Днем народження!

    Бути іменинником означає отримати за один день стільки привітань і подарунків, почути стільки приємних слів, обійняти стількох людей і
 стільки ж разів подякувати
Ото, думаєш, день видався Сьогодні борці вітають нашого
 іменинника Юрка Каличака і багато всього файного хочуть сказати:


Настя Мриглод: "Юрко - то не просто хороша людина, то дуже вірний друг, відповідальний, щирий і добрий. І мені б хотілось, щоб це йому таки поверталось, якщо не сторицею, то принаймні в декілька разів більше а щоб уся його навчальна і громадська діяльність вдавалась, потрібно файну дівчину, яка б любила, додавала впевненості і цінувала. Хай буде здоровеньким і щасливим! д.с. і мені подобається твоє почуття гумору"

Оксана Кулиняк: "Юро, побажаю, шоб попри твою надзвичайну працьовитість, в тебе завжди знаходився час і настрій зробити щось для душі, побалакати за горнятком чаю чи просто побайдикувати всі свої най-найщиріші побажання об'єднає у одне: щастя тобі! (ти на нього як ніхто заслуговуєш"

Севастіян Вонс: "Завжди вважав тебе особливим Борцем, бо саме твій ангел-охоронець є неофіційним покровителем нашим - Юрій Змієборець! Мені завжди здається. що у тебе все є, тому навіть не знаю, що бажати... Жити так, щоб мати можливість купити собі найкрутіший кумпутер!) Любові, впевненості, радості!" ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1266 | Додав: Лілейка | Дата: 31.05.2011 | Коментарі (12)

Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024