Неділя, 19.05.2024, 00:59

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

За свободу можна боротися лише там, де вона є.

 Володимир Голобородько
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 30 31 »
Севастополь-Карпати :D

Червоне то кохання, а чорне пекла дно!
Сьогодні львівська команда після майже одинадцятирічної перерви вийде на двобій із кримчанами у старій-новій червоно-чорній формі!

     Після затяжної зимової перерви чемпіонат України з футболу набирає обертів!  На черзі 22 тур, у якому львівські Карпати полетять у теплі краї, а точніше у Севастополь, де поміряються прочуханами з місцевою однойменною командою.
     До цього матчу команди підійшли у кардинально різних настроях. Карпати на ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1030 | Додав: шибайголова | Дата: 19.03.2011 | Коментарі (4)

Реквієм за мрією
Сьогодні пропоную Вам переглянути дуже особливий фільм - шокуючу драму про наркоманію.


Жанр Драма.
Режисер Даррен Аронофські.
Продюсер Ерік Уотсон.
У ролях Джаред Летто, Дженніфер Коннеллі, Марлон Вейнз, Еллен Берстін.
Оператор Метью Лібатік.
Композитор Клінт Менселл.
Кінокомпанія Artisan Entertainment.
Тривалість 102 хв.
Країна
США.

Рік
2000
******
Сюжет
    Стрічка розповідає про життя чотирьох людей: молодого хлопця Гарольда, його дівчину Меріон, друга Тайрона та його самотню підстаркувату матір Сару. Всі вони стають   залежними від наркотиків - хто від амфетамінів за необізнаністю, а хто від героїну. Всі ці люди мають свої мрії та плани на майбутнє, нібито такі реальні, ось тут поруч, здається, майже здійсненні. Але реальність значно ближче - шприц з наркотиком у руці, і майбутнє, що з кожною дозою зникає в тумані... ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 926 | Додав: Tyler | Дата: 19.03.2011 | Коментарі (6)

На сторожі варти :)
Поговоримо нині про сторожових псів, пояси вірності і Почесну Королівську варту ;) жартую)

   Чи знайомі Вам сполучення слів "Він нічого не вартує", "вона не вартує уваги"? Справді, вони (він і вона) нічого не вартують, бо не мають будки/буди ;), не ревнують, не сильно страшні :) - моя суб'єктивна думка :р, просто не варті доброго слова абощо. Плутанина походить від російського слова "стоить", яке повинно перекладатись прислівником (варто), прикметником (вартий, а, е), а не дієсловом-сторожем :), напр.
Один стоит пяти - Один вартий п'ятьох
Стоит внимания - Заслуговує на увагу, вартий уваги
Стоит напомнить - Варто нагадати
Ну что тебе стоит? - Невже тобі важко (допомогти)? :)

Хай гавкають собаки :), охороняючи дім (на те вони собаки (с)), д ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 1000 | Додав: myrchatko | Дата: 18.03.2011 | Коментарі (2)


Вгадай борця: видозміна імені :)
Так ноги болять...) Тіки-тіки відійшли від бомбезного вчорашнього квесту! Але доведеться їм побігати ще трішки - затишними вуличками нашої статті - і шукати-хапати підказки... :)

д.с. Сьогодні ми навіть не скажемо вам, яку стать шукати, - то шоб не розслаблялись ;)

Завдання 1. "–  добридень  –  
–  здрастуйте  –  
–  як  справи?  –  
–  спасибі  –  добре  –  як  у  вас?  –  
–  робота  –  літо  –  спека  –  спрага  –  
–  а  настрій?  –  
–  добре  –  
–  все  гаразд  –  
–  неправда  –  очі  –  
–  вам  здалося  –  
–  ви  зблідли  –  
–  обережно  –  м’яч!  – 
вогнем  мовчання  зайнялося  –  
схрестились  погляди  –  пробач  –  
кажи  слова  легкі  й  порожні  –  
кажи  їх  знов  –  кажи  їх  знов!  –  
а  так  так  дивитися  не  можна...." ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 2347 | Додав: myrchatko | Дата: 17.03.2011 | Коментарі (47)

Шевченко-квест: Як то було

"Вдих-видих..вдих-видих..."-Так мене заспокоювала Мартуся, при цьому чарівно усміхалася і примовляла :" Та все ж добре...не нервуйся!)". Це було вже у неділю, після проголошеного "СТАРТ!".

    А до цього була ще підготовка- недоспані ночі, прочитаний-перечитаний Шевченко і т.д.))) Насправді підготовка квесту проходила дуже цікаво і швидко. Незчулися як уже й неділя настала...
     З першим промінням сонця я з Мартусею подались на пошук вулиць і розклеювання завдань (потім я ще не раз обходила ці пункти..). Здавалось, що усе нам сприяє: чудова погода, багато усміхненого люду...Але моє серце чомусь калатало як божевільне) ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1015 | Додав: Калабаня | Дата: 17.03.2011 | Коментарі (8)

Японці в скорботі та економії

Сьогодні весь світ спостерігає за наслідками руйнівного землетрусу в Японії і за ситуацією на місцевій АЕС. Більшість країн вже виразили співчуття  з приводу трагедії і пропонують свою допомогу. При цьому така масштабна катастрофа не могла не вплинути на економіку, як на місцеву, так і на світову.

     В самій Японії, окрім прямих збитків завданої стихією, призупинили свою роботу промислові підприємства, заводи, інші електростанції, збитки несуть страхові, банки. В країні оголошено ... Читати далі »
Категорія: Політика і економіка | Переглядів: 1259 | Додав: Versus | Дата: 16.03.2011 | Коментарі (4)

"Гапочка" у Львові

Ви досі не знаєте, хто така "Гапочка"? Я вам не вірю!;) Мабуть, чули дзвін, та не знаєте, звідки він? Оце вже ближче до правди) Розвідувати походження дзвону будемо разом:) (забираю хліб в Оксанки ...)

     Такі шедеври як "Сонечко" чи "Крила" ви просто не могли не чути. І голос солістки вас просто не міг не інтригувати;) Глибокий текст не міг не зачіпати щось живе у грудній клітці. А яскрава музика не могла не в'їдатися у звивини мізків=) Звідки ж б'є це джерело живої музики?
     "Серце" і "вуста" гурту - Катя Гапочка. Вона  - професійна бандуристка, але в "Гапочці" грає на гітарі. Навколо неї 3 браві парубки: Артем Угодніков (той, що за барабанами), Єгор Гавриленко (бас) і Олександр Зброцький (він же Джонні, гітарист).
    Щойно відсвяткувавши своє 3-річчя, вирушили вони музикувати по всій Україні. І ось 24 березня пробуджуватимуть весну, життя і почуття у львівських батярів і панянок. Пробуджуватимуть на у "Лівому березі". О 21 годині почнуть. Коштуватиме ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 833 | Додав: гуцулка_Ксеня | Дата: 15.03.2011 | Коментарі (0)

Фестиваль "Львів Стародавній"

Історія... Якби хотілося змайструвати машину часу і мати змогу переноситись у минуле! Побачити бої лицарів:стрільба з лука, бої на конях, вправляння в древніх ремеслах...ах,як чудово,що є фестивалі,які можуть нам то всьо показати!


   Фестиваль "Львів Стародавній"- це те дійство, яке варто відвідати.  Атмосфера древніх віків вас поглине, зачарує і ви не захочете повертатися у свій час (ну, хіба що для зміни статусу "вкакашках"). Відтворення лицарських боїв, маса цікавих конкурсів, майстри класи зі співі, танців, ковальства-рибальства), можна покуштувати всякої "середньовічної" смакоти,а ще виступи музичних гуртів, які відтворюють музику часів Середньовіччя. ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 1294 | Додав: Калабаня | Дата: 14.03.2011 | Коментарі (5)

Вечори французького кіно 2011

На хвилі кіно (після попередньої статті), не можна не згадати про одну непересічну подію у Львові. А це вже шостий щорічний фестиваль французьких фільмів, що проходить у кінопалаці "Копернік". Розпочався він ще 10 березня, але триватиме ще до 14-го, тому маємо всі шанси встигнути;)

    Що перше спадає на думку при згадці французького кіно? Саме так, романтика :) (пора року тим більше сприяє;)) Але не романтикою єдиною)
    Фільм-відкриття "Завірена копія" про те, як гра (не комп'ютерна;)) може стати реальністю. Виконавиця головної ролі Жюльєт Бінош отримала  Срібну пальмову гілку за кращу жіночу ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 848 | Додав: гуцулка_Ксеня | Дата: 12.03.2011 | Коментарі (3)

Король-рибалка
Продовжуємо знайомитися зі світовим кінематографом. Сьогодні мова йтиме про фільм "Король-рибалка" - ще один шедевр світового кіно.

     Режисер - Террі Гіліам.
     В ролях - Джефф Бріджес, Робін Уільямс.
     США, 1991 рік.

     Успішний радіоведучий Джек веде на радіо власне шоу, що має великий успіх у слухачів. По життю він невиправний цинік та егоїст, зовсім не любить людей, думає лише про кар'єру та статки; засліплений успіхом та славою він і чути не хоче про співчуття та допомогу. Але для нього все скоро зміниться.

     Одного разу до нього на шоу зателефонував постійний слухач, який, як завжди, почав скаржитися на своє, нікому не потрібне життя. Не витримавши цього страшного лиха - слухати в черговий раз чиєсь набридливе ниття, Джек вирішив цинічно пожартувати: порадив своєму "другові" взяти зброю і зігнати злість на ні в чому не винних людях. Слухач сприйняв ці слова надто близько до серця, взяв до рук рушницю, зайшов у престижне кафе і повбивав там цілу купу людей. Відчувши свою провину за те, що сталося, Джек впав у депресію, спився, втратив сенс у житті і зруйнував свою кар'єру, як то кажуть, в пух і прах. Неспроможність щось змінити лише посилювала почуття відчаю. Тож Джек вирішив, що настав час щось з цим робити, виліз на високий Бруклінський міст і стрибнув вниз. Мабуть, падаючи, він думав, що це кінець, але то був лише початок. Джек не загинув. Його врятував волоцюга Перрі. Цей схиблений і дивний бомж заявляє, що спілкується з феями, маленькими чоловічками, ховається від злого лицаря і вірить,  ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 1047 | Додав: Tyler | Дата: 12.03.2011 | Коментарі (5)

З Днем народження!
У цей весняний день борці вітають нашу Марту Браіловську і щиро бажають:

Мар'ян Головатий: "впевненості і сили не зупинятись через дрібні перешкоди".

Марічка Швед:
"Мартусю... я Тебе ВІТАЮ з твоїм днем) Бажаю Тільки світлих променів життя..) Будь ніжною.. лагідною.. тендітною) Ти неперевершена.. добра... щира.. а головне, справжня..) Нехай на твоєму обличчі завжди живе усмішка.. у серці хай горить, шаленіє Кохання.. бажаю кохати і бути коханою) Твоє життя хай буде солодкою Казкою..) Життя коротке.. тому не думай.. не бійся.. а роби те, що забажаєш) Ти мегапозитивна людина ... залишайся такою завжди...))".

Андрійко Климчишин:
"приходь частіше в офіс, бо забув, як ти виглядаєш. Успіхів і натхнення".

Святослав Вонс:
"іхіхіхі... буду оригінальним і тому бажаю:
Максимальної
Атмосфери
Радості
Та
Оптимізму,
Вірного
Інтелігентного
Тебе вартого
"Ачіравательного"
Юнака зустріти у житті"!

Мартусю, здоров'ячка, енергії, сили, щоб тобі легко і успішно вдавалося вирішувати будь-які завдання, долати труднощі.
... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1130 | Додав: Лілейка | Дата: 12.03.2011 | Коментарі (9)

Навчально-Пізнавальна Конференція
     Протягом трьох днів (4-6 березня) в боїців Громадської організації "Борець" проходила Навчально-Пізнавальна Конференція. Перший день наповнили нудна лекція голови організації про "проектність" борців і надреалістична (з елементами відвертого трешу) рольова гра "Борець-3000". Другий день продовжив нудною лекцією брат голови організації на тему історичної "правди і неправди" України. Також відбулися дві дискусії про незнання і фанатичне невігластво (так, я жорстоко вам дорікаю), помаранчі, революцію і маніпуляції. Завершився другий день - екскурсією на чолі (чи на лобі, як писало одне дівчисько) зі Святославом. На третій день - святкували "День Смаколика", дивилися як "Король говорить" і співали, вили, завивали - навколо сусідів лякали. Загалом я лінивий - писати багато не захотів, тому вашими словами моя найкраща стаття на сайті! ;) ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1035 | Додав: Povstanec | Дата: 11.03.2011 | Коментарі (7)

Стигла, стигла, прости(г)ла й перестигла ;)
Сьогодні багато не говоримо, бо рано збираємся на Табачника :)


   Контекст (тобто ілюстрація) не зовсім відповідає суті :): мова піде про дієслово "простити". Напевно, автора наштовхнув на це власний ніс :), який нині просто невгамовний :), і його не завжди зрозумілі асоціації :) - вирішила: додам-но трохи нині зелені-весни-краси, а там і жіночності, ледь не вдруге про 8 березня :р на сайт :) - нічний і хворий (бо нежить) асоціативний ряд, пробачте :)
   Українське слово "простити" вживається у значенні "відпустити комусь гріхи", "помилувати", рідше "вибачити комусь" і пов'язується з такими словами як "прощення", "проща", напр., Прости мені, мій друже. Потрібно зауважити, що дієслово "простити/прощати" стоїть у одному ряду із "вибачити/вибачати" і "пробачати", тільки має більший ступінь вияву дії, більше емоційне навантаження, є сильнішим за семантикою. Послідовний ряд будуємо за аналогією гумор-сатира-сарказм :) = вибачати-пробачати-прощати: напр., просимо вибачення, коли наступили на ногу під час танцю, пробачення, коли не принесли свої ноги вчасно :) на місце зустрічі і заставили людину беззмістовно чекати, а прощення, коли наступили тими ж ногами - в чоботях - і потовклися по душі. Хоча далеко не всі просять..... та й простять.....
   У російській мові є близькозвучні слова "простыть" і "простить/прощать", які означають далеко не одне і те саме:
Простыть - Застудитися
Простить - Простити, вибачити, пробачити
   Тут має місце так звана міжмовна омонімія ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 1128 | Додав: myrchatko | Дата: 11.03.2011 | Коментарі (4)

Святкуймо разом з Табачником
     Запрошуємо Усіх на святкування річниці перебування Д.В. Табачника на посаді мінстра освіти і науки України 11 березня о 11:15 біля пам’ятника Іванові Франкові, де і відбудеться Урочисте відкриття Меморіальної дошки на його честь.

З хорошим настроєм
АнтиТабачна Кампанія

д.с. потрібно допомогти:
- роздрукувати флаєри;
- розповсюдити їх;
- ОБОВ'ЯЗКОВО прийти на акцію! ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 906 | Додав: Povstanec | Дата: 11.03.2011 | Коментарі (0)

Шевченко-квест
До річниці з дня народження Тараса Григоровича Шевченка ЛОГО Борець(тобто МИ) організовує пішу теренову гру "Шевченко-квест".

   Хочу, щоб кожен з вас у ці дні подумав : хто такий Шевченко? А хто для мене Шевченко?
  
   Думаю, що кожен з нас розуміє для чого проводиться квест: популяризація серед молоді великого українського генія, донесення цікавої інформації про Поета, популяризація здорового способу життя, а також довести, що Українське завжди найкраще, модне і актуальне. ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1120 | Додав: Калабаня | Дата: 10.03.2011 | Коментарі (8)

Вгадай борця: стрункий як тополя й НЕ дурний як квасоля:)
 Сьогодні в мене є настрій подати на вашу поталу особу чоловічої статі:) Тож насторожуйте інтуїтивні локатори, вмикайте пам’ять, а ще закони логіки і вперед! Відразу хочеться сказати, що цей борець просто втілення дівочих мрій: сильний як духом, так і тілом, вміє розрадити, пожартувати, а ще…о так!...поспівати! Наша біда не біда, наше лихо не лихо, коли поруч є таке диво:) То, знаєте, не якийсь там хлопчик-з-пальчик, то український Сталоне і Ді Капріо в одній людині:)

   В дусі вчорашнього дня відразу ж в око падає те, що наш борець любить поласувати варениками зі сметаною, тому Оксанка вже має фору поряд з іншими дівчатами:) Якщо ж хтось захоче теж відзначитись – не соромтесь, беріть в руки кулінарні книги і гайда готувати плов!  І хоч сьогодні перший день Великого посту, я помозолю ваші животики кулінарною тематикою.
   Отож, якщо ви все таки задумаєте наліпити вареничків з сиром… то знаєте, ця страва не дарма оспівана в народі: «візьміть собі дівчину – віддайте пироги…із сиром пироги!» - отак вихопить ті смакоти і вирішить з вами побавитись в хованки або лови і помчить десь в далеку Англію чи США, що й дух простигне за ним, а вам дулька з маком лишиться:)
   Тоді краще начинити вареники картоплею, так, щоб наївся файно, роздобрився, а там вже дорога до його серця таки лежатиме через шлунок:) А щоб більше гарантій на успіх було, то варто цю операцію проводити на площі Ринок (не важливо яка це буде пора, бо «у кожній з них є щось цікаве»), читаючи йому на вушко «Білого вождя» Майна Ріда.
   Якщо ж і цього разу буде провал, тоді варто брати важку артилерію і готувати вареники з капустою, ще й приперчити гарненько, ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 955 | Додав: hummy | Дата: 10.03.2011 | Коментарі (12)

Фільм "Мій Шевченко"... I все ж краще один раз побачити

11 березня о 18.00 в актовому залі Центру культури та дозвілля ЛНУ ім. Івана Франка (Студентський клуб) в рамках святкування річниці від дня народження великого українського генія ми покажемо документальний фільм "Мій Шевченко"

    Фільм "Мій Шевченко”, який висунуто на Державну премію імені Тараса Шевченка, є нешаблонною спробою показати справжнього, живого Кобзаря, і при тому без втрат пошани й любові до нього. Згадаймо невеличкий факт з фільму: Шевченко отримував безліч листів від земляків, і всі вони, не змовляючись, називали його "батьком”. Відчували в ньому щось своє, рідне. Таким він лишився в їхній пам’яті. І не його вина, що певні режими використовували ім’я велета нації в найбрудніших цілях.

    В інтригуючій назві — "Мій Шевченко” — приваблювало оте присвійне — "мій”. Тобто — особистісний погляд, суб’єктивний — тим і цікавий. Як з’ясувалося з невеличкого прологу до фільму, займенник "мій” стосувався не якогось конкретного журналіста чи науковця і його власного розуміння творчості Шевченка, а кожного з глядачів взагалі.

    Протягом чотирисерійного документального фільму його творці (автори ідеї і сценарію Олександр Роднянський, Юрій Макаров, Олена Чекан, режисер Павло Овечкін, оператор Віталій Філіпов) ведуть глядача від невеличкої хати в Моринцях, де народився, до Чернечої гори біля Канева, де похований. Від загальновідомих фактів біографії нікуди не дінешся — однак авторам вдається знайти в кожному епізоді з життя Шевченка невідомий нюанс і подати це по-новому. Причому погляд авторів суголосний сприйняттю
... Читати далі »

Категорія: Культура | Переглядів: 2037 | Додав: БiлаКвiтка | Дата: 09.03.2011 | Коментарі (1)

День Смаколика: Початок =)
Звершилось!!! Ми всі довго-довго чекали, готувались і нарешті це сталось! 6 березня 2011 року відбулось урочисте відкриття дуже файної традиції серед борців (сподіваюся, що всі «ЗА!», щоби це стало традицією) - демонструвати свої кулінарні таланти і, що найголовніше, частувати всіх своїми кулінарними шедеврами, - Дня Смаколика.

    Що ж можна сказати про цей захід? Однозначно – фурор! Перший День смаколика відбувся під егідою Навчально-Пізнавальної Конференції і, так би мовити, був її завершальною і, мабуть, найприємнішою частиною (ну точно найсмачнішою))). Усі, хто не був присутній, нехай ковтають слинку і гризуть собі лікті – ви багато пропустили. Як то хтось колись сказав: «Талановита людина – талановита в усьому» - і ми в цьому переконались! ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1029 | Додав: Mary_Anna | Дата: 09.03.2011 | Коментарі (9)

І знову розмови про життя на Марсі :)
Тема марсіанських космічних досліджень останнім часом набирає все більших обертів. Часто чуємо: чи є життя на Марсі? Чи можливо цю планету зробити придатною для життя людей?

   В даний час на поверхні і на орбіті Червоної планети знаходиться декілька дослідницьких апаратів, планується відправка на Марс нового марсохода Curiosity, Росія проводить експеримент "Марс-500". І про свої "марсіанські" плани нещодавно офіційно оголосив уряд Китаю. Згідно з інформацією, отриманою від китайського державного інформаційного агентства Xinhua, Китай планує в 2013 році здійснити запуск власного космічного апарата, який здійснить посадку на поверхню планети. 

   Йе Пеіджіен (Ye Peijian), керівник відділу космічних досліджень в китайській Академії космічних технологій (China Academy of Space Technology), розповів, що космічний апарат, найімовірніше, буде запущений в 2013 році, в той момент, коли Земля і Марс будуть перебувати на мінімальній відстані один від одного. У разі невдачі в 2013 році повторний запуск може бути зроблений тільки в 2016 році. "Марс є першочерговою метою для міжпланетних досліджень всього людства в цілому, оскільки він є найближчою і подібної до Землі планетою. Ймовірно, що на Марсі колись існувало життя і Марс може бути перетворений на планету, придатну для життя людей" - додав Йе Пеіджіен . Напевно, китайці нарешті задумались, що з таким темпом розмножуваності їм на Землі не буде де жити :) ... Читати далі »
Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 1238 | Додав: KypIDon | Дата: 09.03.2011 | Коментарі (11)

Під спідницею 8 березня(М)
Сьогодні у кожного, хто в контакті у графі стать має написано жіноча, стіна переповнена аткриткамі і привітаннями, та й зрештою, що таке стіна, тут у хід ідуть смс, імейли, телефонні дзвінки, усні привітання, а ще подарунки, вирізані з паперу і реалізовані в магазинах вісімки, понищені підсніжники і часто-густо привід залити за комір. Отаке маємо "свято". Безперечно, це все щиро і позитивно. Але.

   8 березня - свято, як то кажуть, весни, краси, жіночності (чого там ще?). Але що саме 8 березня має до краси чи весни? І ті, хто кажуть, що походження свята не має значення, головне, що то гарна традиція, не мають рації: гени пальцем не розітреш ;)
   З цим днем багато що пов'язано в історії, тут усе вміло-рукотворно заплутано (гіменопластика, пробачте)).  То з чого все почалося? Як запевняє офіційна версія і дядько Гугл, саме цього дня тисяча вісімсот шкопирнайцятого року стурбовані жіночки текстильниці почали страйк за рівноправну оплату праці нарівні з чоловіками. Британські вчені дослідили, що того року 8 марця була неділя - вихідний день, що ставить під сумнів здоровий глузд мітингувальниць, а, як згадували тодішні писаки, вже через 2 тижні про подію забули.
   У 1895 році, 8 березня, представниці найдревнішої професії у Чикаго вийшли на демонстрацію з вимогою виплатити матросам зарплату,  бо спраглі до знань втіх моряки не мали чим заплатити. В результаті жінкам сподобалось і наступного року вони повторили це.
  
   8 березня 1908 року жіночки-соціалісти вийшли на мітинг з аналогічними вимогами вимогами збільшити з/п і право голосу. За ініціативи расової єврейсько-комуністської цьотки (хоча хтось підкидає дезу, що вона чиста німкеня) Клари Цеткін було запропоновано увіковічнити цю подію. ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 1638 | Додав: myrchatko | Дата: 08.03.2011 | Коментарі (39)

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024