П`ятниця, 26.04.2024, 02:35

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

З заздрістю можна боротися тільки одним способом: зробити так, щоб життя заздрісних було щасливіше і повніше.

 Бертран Рассел
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 ... 30 31 »
І сміх, і гріх;)
Напевне кожен з нас не раз стикався з такими малесенькими оголошеннями: 
"потрібен продавець-консультант","візьму на роботу маляра", "набір менеджерів",
 "потрібен офіціант. Терміново"...але таке й Петросяну не снилось;))

    Найбільш вражаючими, до сліз;) пропозиціями на ринку праці в 2011 році стали:
 -Перевертач пінгвінів. Пінгвіни, які мешкають поблизу полярних станцій, жваво реагують на вертольоти, що пролітають повз них. Тварини задирають голову і відхиляються назад, а оскільки шия у них коротка, а тулуб - неповороткий, вони нерідко так і завалюються на спину. Перевернутися і встати самостійно пінгвіни не можуть, тому після кожного прильоту або відльоту до них на допомогу приходить фахівець. Інакше тварини загинуть.
 -Майстер педикюру для корів. Поганий стан копит може позначитися на самопочутті корови, надої і навіть здібності розмножуватися. На елітних фермах у Європі та Америці за цим ... Читати далі »
Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 1473 | Додав: lvivanka | Дата: 04.07.2011 | Коментарі (4)

Вгадай борця: квітка :)
Cьогодні говоримо про квітчасте борцятко: воно дуже любить польові квіти ;), можливо, тому улюблена пора року також квітчаста - весна і літо, коли буяють трави)) Попри цю тендітність душі, надзвичайно рішуче: недарма свого часу нарвалось у пориві гніву на міліціонера ;) Може, тому завжди носить з собою мобільний телефон: якщо раптом.... ;) А взагалі наше дитятко мирне і творче: улюблена справа на дозвіллі - малювати (ану згадуємо, хто гарні графіті малює ;)) Отак помаленьку розгадуємо наступного героя нашої рубрики :)

   Сьогоднішній герой - душею справжній козак, як ви гадаєте, чому? Улюбленою грою були і є козаки-розбійники - гра, де по-справжньому можна вихлюпнути усі емоції і енергію невсидющого п'ятого місця))) Але як би ми не старались, нам не приховати дівочої чарівності цього дитяти: перші красені завжди падали їй до ніг :) В молодших класах симпатизував нашій дівчинці однокласник, в якого були закохані всі дівчатка їхнього класу... "Звали його Ярославом, був досить милим хлоп'ятком, став, правда, курящим і п'ющим гопніком, але симпатичний..." - спогади про першу симпатію ;) аж свою згадалося... :) Одразу схарактеризуємо ідеал нашої лялі - патріот, розумний, цікавий, красивий хлопчина, трішки суворий, не скупердяй (терпіти не можу таких), щоб не курив і не зловживав алкоголем, високий брюнет з карими оченятами або русявенький з блакитними.. Отакий собі нічогенький! ;)
   З таким-от коханим можна і світу побачити: хотілося б об'їхати всі цікаві місця в Україні -  замки, палаци, гори, долини, тоді побувати у всіх європейських країнах, а тоді відвідати США. Проте мрія в неї інша: ще з дитинства мріє навчитись грати на фортепіано, аби виливати свою душу в музиці... Любить собак і кроликів, відповідно найбільше ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 972 | Додав: myrchatko | Дата: 04.07.2011 | Коментарі (7)

Сучасні українські прозові твори, або
 
Пасивний відпочинок мусить бути цікавим!

     Думаю, у багатьох наскладалося вже немало книг і придбаних, і подарованих, і позичених, та от читати все не вистачало часу. Непомітно минув перший літній місяць:) Скажете, книг, статей і всякого такого було досить, хочеться відпочити:) Та все ж хороша книга у перервах між походами в гори, екскурсіями цікавими містечками України, поїздками за кордон;) стане у пригоді.
     Хочу ознайомити Вас із новинками сучасної української прози та поезії, а саме із переможцями щорічного конкурсу "Коронація слова" та їхніми творами.
 
     Для участі у конкурсі щороку запрошуються молоді українські письменники та поети, а також драматурги. Нагородження проводиться у кількох номінаціях: романи, кіносценарії, п'єси ... Читати далі »
Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 2143 | Додав: Лілейка | Дата: 03.07.2011 | Коментарі (3)

Види спорту:  Спортивний Покер
Так як в Борці покер набув великої популярності, думаю, вам
 цікаво буде дізнатися більше про цей вид спорту.

    Взагалі існує багато різних правил, в Боївці щоб ви знали ми граєм класичний. В класичному покері використовується повна колода з 52 карт без джокерів. В інших різновидах використовують джокери, коротші колоди, кості замість карт, тощо.
Тепер трохи про те як його грають. Усі види покеру можуть гратись у двох варіантах:
Кеш ігри (cashgames, або ringgames англ.)
    Турніри. В кеш грі гравці здійснюють ставки безпосередньо грошима. В стандартній кеш грі гравці можуть сісти чи покинути стіл в будь-який момент гри. Сума грошей яку гравець вносить за стіл може бути різною (відповідно до обмежень для конкретного казино). Турнірна гра принципово відрізняється від кеш гри. Турнір має визначений час початку, або починається коли заповняться усі турнірні столи. На початку кожен гравець отримує однакову кількість фішок в обмін на певний грошовий внесок (buy-in англ.), з якого формується призовий фонд турніру. Усі ставки гравець здійснює фішками. У разі програшу усіх фішок гравець покидає турнір. Розмір грошового призу залежить від місця яке гравець зайняв у турнірі. Стандартно призи виплачуться першим 10%-20% місцям. Деякі турніри передбачають можливість докупання фішок (rebuy англ). Турнірний покер визнано видом спорту у багатьох країнах. Принциповою різницею між кеш іграми та турнірами є те, що в кеш грі метою гравця є виграш конкретного банку, в той час як в турнірі метою гравця є зайняти чим вище призове місце. Тому виграшна турнірна стратегія сильно відрізняється від стратегії кеш ігор.
    За способом здійснення ставок покер поділяють на: Лімітний , Безлімітний,  Потлімітний покер.
У лімітному покері гравець може здійснити ставку ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1379 | Додав: KypIDon | Дата: 02.07.2011 | Коментарі (5)

Коли літо приходить гаряча пора...
... або "Я знаю, що ви робитимете цього літа"))
Поговорімо про те як можна провести літо 2011.

     Знаю-знаю, вже пройшов цілий місяць літа і ми вже ніби якось його та й проводимо, але хіба ж це відпочинок був той місяць? Сесія, іспити, заліки, дипломи, талони, буряки (ОМГ!) ... - ціла копиця проблем і турбот (ото як воно на сіні спати: і ніби мякенько, і разом з тим шось коле в Д.., кхм, не будем про сумне)) Та й погодою червень не особливо тішив нас: ні тобі чукулядної засмаги та ще й дощить і хмариться, а Душа (а не те, що ви вже встигли подумати, хоча і ВОНО теж) хоче сонечка!
     Отже, що ми маємо - два місяці (ну ще є й такі Л.., які мають практику - в них не два місяці, а менше) фрітайму, гарної сонячної, але не спекотної погоди, і купу планів з серії "Що я хочу встигнути протягом літа вчудити ... Читати далі »
Переглядів: 1600 | Додав: Mary_Anna | Дата: 01.07.2011 | Коментарі (9)

Не чекали НЛО?
Ви ще не забули чупакабру? Так от, забудьте!;)) України сягнуло
 нове аномальне творіння, простіше кажучи НЛО...


    На цей раз події розгортаються на Вінничині, у Тихій Кордишівці. Місцеві трактористи вночі виїхали кропити пшеницю, і виявили невідомі дивні кола посеред поля. Їх було шість, з діаметром від 8 до 15 м. Кола мають бездоганну форму, ніби накреслені циркулем. Чи не найбільшою загадкою є те, що на підступах до кіл нема ніяких слідів. У п'яти з них стебла пшениці лежать за годинниковою стрілкою, ніби втрамбовані в землю. А в одному - проти годинникової стрілки. У середині кожного кола гладенький отвір невеликого діаметру завглибшки понад 20 см.
    Про ту ніч кожному цікавому місцеві жителі розповідають:
— Надворі так тихо, місячно, усе видно. Тут ні з того, ні з сього щось гуде, наче сідають літаки десь недалеко. А потім ... Читати далі »
Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 1249 | Додав: lvivanka | Дата: 30.06.2011 | Коментарі (8)


Екскурсія по Києві, або подорож в Нанаї :)

    Отож, все почалося звичайно з нашого залізничного вокзалу, де ми всі зібралися і сіли в дуже комфортний, загальний вагончик, що мав рушати в Нанаї, ой тобто в Київ. Оскільки машиніст довго думав, чи то їхати в Нанаї, чи в Київ, тому потяг трохи затримувався і ми рушили десь на 20-30 хвилин пізніше. Нарешті потяг рушив з місця, далі починалися веселощі, знайомство зі сусідами, вислуховування веселих історій, ігри в карти та мафію.

    Вночі їздити потягом дуже цікаво та класно, особливо вражає нічна романтика в потязі, така як наприклад, милозвуч ... Читати далі »

Категорія: Культура | Переглядів: 1423 | Додав: Buntivnyk | Дата: 29.06.2011 | Коментарі (4)


Запорізька Хорта
Прийшов вівторок, а це значить, що на вас чекає чергова порція цікавої інформації про виконавців
 українського музону. Сьогодні я вам розповім про гурт із Запоріжжя.

    Хорта — український музичний колектив із Запоріжжя. Грає у стилі етнічний хіп-хоп. "Основним ростком" з якого виник гурт Хорта є гурт "Speedway" ( утворений у 1995р. в Запоріжжі.).
     Далі десь в 2003-2004 році, гурт "Спідвей" з деякими змінами музикантів ( не основних) був прейменованим на "Хорта".
    Кістяк гурту залишився незмінний: трійця у складі Андрія Лободи, Юлії Куценко та Юрія Юрченка (прохання не плутати його з Юрком Юрченком із Юркешу – це зовсім не подібні одне на одного хлопці). Взагалі гурт складається з 7 музикантів.
Новий гурт вже встиг зарекомендувати себе виступами в рідному Запоріжжі, Дніпропетровську та Луцьку.
    Колектив заснований у 2004 році. До цього троє з його учасників входили до складу групи "Спидвей”.
    У 2005 бере участь у фестивалях "Перлини сезону”, "Сила України”, "Zaporig”, "Нівроку", "Хмільна бочка". Крім того група записуєсаундтрек до документальної стрічки про Запоріжжя.
   У 2006 колектив виступає на фестивалях "Смолоскип” (Київ), "Чайка” (Київ), "Етноліто” (Гоголеве), "День Незалежності з Махном” (Гуляйполе), "Sneakers Urbania” (Київ), "Мазепа-Фест” (Полтава), "Нівроку” (Тернопіль). У цьому ж році ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 1189 | Додав: Егдшз | Дата: 28.06.2011 | Коментарі (3)

З Днем Конституції України!
     У переліку українських державних свят є важлива дата - 28 червня. Саме тоді, вже 15 років тому, було ухвалено Основний Закон України. Чи замислювалися Ви над тим, чому День Конституції є настільки важливим святом для будь-якої країни? Наскільки важливим для України зокрема? Колись? Тепер? Чому над її упорядкуванням так довго працювали? Для чого вносили зміни?
     Пропоную Вашій увазі інформацію про події, пов'язані із прийняттям Конституції України 28 червня 1996 р.

     Напевно перше запитання, на яке хочеться отримати відповідь, - чому для прийняття ОСНОВНОГО ЗАКОНУ потрібно було 5 років з моменту прийняття Акту проголошення незалежності України? Перший проект був готовий вже через кілька місяців у 1991 р., але важливішим на той час було проведення референдуму про утворення нової незалежної держави. Наступний проект вирішили винести на обговорення серед громадян України. До кінця 1993 р. його доопрацювали, подали на публікацію у ЗМІ, але знову з'явилися важливіші питання - вибори до Верховної Ради і президентські вибори.
     Що далі? - Новий склад Конституційної комісії і продовження роботи над створення Конституції після річної перерви. Правда, за основу взяли той проект, який вже виносили на всенародне обговорення. На цьому конституційний процес знову призупинився. Президент України і Верховна Рада не дійшли до спільної думки щодо положення про державну владу: яка гілка влади має бути наділена більшими повноваженнями? Кожен мав свої аргументи, але вирішення не запропонував жоден.
     Довго так тривати не могло, бо залишалося хіба розпустити Верховну Раду, провести нові вибори... Все-таки було прийнято рішення про співпрацю - підписано 
Конституційний договір у червні 1995 р. ... Читати далі »
Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 1079 | Додав: Лілейка | Дата: 27.06.2011 | Коментарі (1)

"Життя спочатку"
Сьогодні пропоную Вашій увазі фільм режисера Сема Мендеса.
Жанр Драма ****
Виробництво США, Великобританія, 2009 рік.
Режисер Сем Мендес.
Сценарій Джастін Хейз.
Оператор Роджер Дікінс.
Композитор Томас Ньюман.
У ролях Кейт Уінслет, Леонардо Ді Капріо, Кеті Бейтс, Зої Казан, Кетрін Хан.
Тривалість 119 хв.
Офіційний сайт http://www.revolutionaryroadmovie.com/
Сюжет
     Подружжя Ейпріл та Френк живуть разом вже не один рік. У них чудові діти, гарний будинок, з клумбою і газоном на подвір'ї, розміщений в тихому і красивому районі передмістя, і любов. Але звісно не все так добре, як здається. Ця здавалося б сімейна ідилія насправді зовсім не ідилія. Сірі і буденні дні їх життя, все більше і більше впливають на стосунки, затягуючи їх щастя в себе, як у болото. Яскраві емоції, що були спочатку, змінюються на втому та роздратування, безтурботні сімейні розмови біля каміну на сварки, а щасливі дні та події на ненависну роботу та домашні турботи. Їх колись палке кохання поволі стирається. Тому одного дня, для того щоб врятувати своє майбутнє, вони вирішують все змінити і почати життя з чистої сторінки. Для цього подружжя обирає дуже не легкий, але цілком реальний на їх думку, спосіб - переїхати у Париж. Френк вже готовий покинути роботу, а Ейпріл готує дітей до переїзду. Здається ось-ось усе старе закінчиться – будуть нові емоції, нове місце, нове життя. Але занурившись у свої плани герої ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 1367 | Додав: Tyler | Дата: 25.06.2011 | Коментарі (2)

Ювілей візиту Папи Івана Павла ІІ до України
Україна відзначає 10-у річницю візиту Блаженного Папи Римського Івана Павла ІІ. Візит Івана Павла ІІ
 для мільйонів українців справді став моментом духовного піднесення, привніс сподівання на добрі зміни.
У Києві та Львові
24-26 червня проходитимуть головні святкування з нагоди такого ювілею.

    Рівно 10 років тому церква Різдва Пресвятої Богородиці у Львові стала місцем зустрічі Івана Павла ІІ з українською молоддю. Більше півмільйона юних осіб тоді вітало Блаженного Папу. Іван Павло ІІ закликав усіх :«Нехай наш життєвий шлях буде спільним. Нехай наша молитва буде покірна. Нехай наша любов буде потужна, а наша надія нехай буде більша від усього цього, що цій надії може суперечити» .Папа виділяв особливість України у її посередництві між Сходом і Заходом. Він казав, що церква тут дихає «двома легенями» – традиціями Сходу і Заходу. Святіший Отець пророкував нам «весну церкви», її духовне відродження ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 3025 | Додав: lvivanka | Дата: 25.06.2011 | Коментарі (2)

Форт.Місія 2011

Вже втретє фестиваль демонструватиме мистецькі проекти з різних країн, експерименти з джазом, електронікою та сучасним мистецтвом, а також рок та фольк, театральні дійства, літературні читання, майстер-класи, галереї ремісників та безліч фестивальних атракцій на фоні мальовничої природи.

    Об'єднує всі ці дійства незмінна ідея фестивалю - спільна творчість митців, поетів, музикантів та акторів на руїнах війни.
    Місце проведення Українсько-Польський кордон неподалік пункту перетину кордону Шегині (с. Поповичі Мостиського району). На цю територію можна потрапити тільки раз на рік - на фестиваль - 1-3 липня.
    Цікавинкою фестивалю стане відкриття двох унікальних укріплених схронів артилерійської батареї Першої світової війни, аналогів яким у Європі нема.
    На Великій сцені фестивалю творитиметься таке:

1 липня, п'ятниця:

з 17:00 львівський рок «Like a Лялька»: ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 1386 | Додав: гуцулка_Ксеня | Дата: 24.06.2011 | Коментарі (3)

Вгадай борця: "Так у світі повелося, я люблю її волосся!" :)

«Коли літо приходить, гаряча пора…» то хочеться говорити про когось теплого і хорошого:) а ще наспівувати всілякі пісеньки, бо настрій грайливий! Тож сьогодні у нас хіт-парад актуальних пісень від Настунчика-пустунчика:)

    Краса цієї Леді манить і зачаровує так, що кожен легінь ладен співати: «Я чекав тебе, чекав, я шукав тебе, шукав і знайшов…» в Борці! Але знайти – то мало, треба ще вміститись у рамки ідеалу: бути мудрим у житті, коли йдеться не про кількість дипломів (хоча освіта теж важливий показник!), а в першу чергу – ставлення до сім’ї, інших людей, роботи, бути щирим, сміливим, сильним, щоб у нашої Тендітної було відчуття захисту і надійної підтримки! Ось тоді можна святкувати і співати: «В маленькім місті крізь полон дощів навік зустрілись дві крилаті долі…». Але давайте не забігати наперед, бо: «Я видумую, видумую, Happy End в історію свою я». Сьогодні у нас в гостях Славко Вакарчук, якого вельми зацікавила рубрика і виникло лиш одне питання: «Хто ти є? Ти вкрала моє життя і не віддала…». Щоб не омивати сльозами серце чоловіче, будемо відповідати:)
    Наша красуня любить… «смажений кабанчик, курка з майонезом, овочі, салати…»…та ні! Не те! Любить вона супчики і картопляне пюре, іноді так мало треба для щастя:) Після цього якраз в сам раз піти в кондитерську, що на вул. Дудаєва, яку в народі називають ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1116 | Додав: hummy | Дата: 23.06.2011 | Коментарі (25)

Правила поведінки у горах

 Продовжуючи гірську тематику,  в очкуванні майбутніх гірських походів борців, не зайвим було б нагадати правила поведінки в гірській місцині, як не як безпека перш за все.

Правила, що стосуються безпеки життя та здоров'я людини

  •     Найголовніше правило - НЕ ходити в гори поодинці. Це дуже небезпечно. Шанс вижити одному в горах складає 50/50.    Також НЕ відлучайтесь від групи без попередження.
  •      Виконуйте вимоги старшого по ... Читати далі »
Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 2717 | Додав: Versus | Дата: 22.06.2011 | Коментарі (12)

Вуличні співи: 17 червня

Коли ти співаєш на вуличних співах, то здається наче весь світ завмирає.


    Ось вже декілька місяців поспіль ми живемо у ритмі прекрасних українських пісень, тексти яких знаємо напам'ять. Ми щоразу нетерпляче рахуємо кожний день від п'ятниці до п'ятниці, з нетерпінням чекаючи можливості в черговий раз від душі поспівати. І ось коли нарешті цей довгоочікуваний день настає, і ми всі разом, нашою великою дружньою родиною, збираємося на пл. Ринок і співаємо, то кожного разу розуміємо та відчуваємо - ми там де маємо і хочемо бути. Бо ми на вуличних співах! І це так класно! Вуличні співи вже давно стали хорошою традицією, без якої важко уявити кожний тиждень. Вони наче корисний наркотик, який явно викликає звикання. Кожна пісня, кожна нота - це чергова доза прекрасного настрою, позитиву, любові і натхнення. Тож якщо вже почав співати, то зупинятися зовсім не хочеться. Так само було ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 962 | Додав: Tyler | Дата: 21.06.2011 | Коментарі (7)

Герої України: Роман та Юрій Шухевичі
Підготовка до написання цієї статті спонукала мене до роздумів над тим, як саме продовжується справа минулих поколінь їхніми наступниками. Яка ж основна причина? Бо так вже складаються обставини? Нема іншого виходу? Чи справа у власному бажанні завершити розпочате, в усвідомленому виборі? Отож маємо можливість подумати над впливом минулого на нас і нашу діяльність тепер. А тим часом розповім про Романа Шухевича і його сина Юрія, яким зовсім недавно було присвоєно звання Героїв України. Зараз дізнаємося, що були змушені пережити обоє, що зробили і чого досягнули.

     Про родину Шухевичів знали у Галичині віддавно. Серед них були священики, громадські, культурні діячі, військові, які у свій час підтримували українську національну ідею, сприяли тому, щоб про неї дізналося і підтримало якомога більше людей. У будинк Шухевичів кілька разів після Першої світової війни приїздив Євген Коновалець. Вже тоді Роман зацікавився тими справами, про які чув від своїх родичів при розмові з Коновальцем. Змалку займався спортом і брав участь у спортивних змаганнях з бігу, плавання, де йому не було рівних! Роман Шухевич у роки навчання приєднався до "Пласту", а з 1925 р. до УВО (Української Військової Організації). Відтоді він бере участь у виконанні таємних завдань організації. Йому довелося на 2 роки піти на службу у польську армію, щоб не вдалося запідозрити їх у антипольській діяльності. 
     З 1930 р. Шухевич стає бойовим референтом ОУН. Члени ОУН продовжують організовувати несподівані напади на представників польської адміністрації у Галичині, в тому числі здійснюють вбивства.
     У 1933 р. у Романа і Наталії Шухевичів народився син Юрій, але батькові доводилося нечасто бути із сім'єю.
     Коли у 1934 р. загинув польський міністр внутрішніх справ Пєрацький, деяких учасників ОУН заарештували.  ... Читати далі »
Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 1116 | Додав: Лілейка | Дата: 16.06.2011 | Коментарі (4)

Я піду в далекі гори

   Поступила пропозиція, щоб замість нудного висеру на політекономічну тему, якого ніхто не читає, змінити формат і потриндіти про один з найцінніших скарбів, який маєм під боком – Українські Карпати, адже літо вже настало.

    Тут буде коротко написано, що має знати про них кожен. Але щоб не вантажити вас всіх одним тільки текстом, додам кілька власних фоток, які були зазнимковані (соррі за якість) під час гірського розділу маршрутної практики другокурсників - географів. Можливо, деякі місця ми будем проходити під наших літніх борцівських таборувань. ... Читати далі »
Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 4901 | Додав: Versus | Дата: 15.06.2011 | Коментарі (19)

Вуличні співи: п’ятниця 17 червня

  Останні «Вуличні співи»  цього сезону, не пропусти! Приходь співати з нами найкращих українських пісень
 цієї п’ятниці на Площу Ринок біля фонтану Нептуна о 19:30.

    На вас чекатиме багато позитивних емоцій, море вражень, нові та цікаві знайомства.
    Гарантуємо гарно проведений вечір у веселій компанії.

    Не забудьте захопити з собою каремати та коцики.
    Також беріть з собою печиво, пляцки, цукерки, чай в термосі та інші їстівні та смачненькі штуки ;)
 
     Хто вміє грати на гітарі, сопілці, скрипці, дримбі, бандурі... беріть свої інструменти і гайда співати найкращі українські пісні! ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 845 | Додав: Егдшз | Дата: 14.06.2011 | Коментарі (3)

За рік Євро на поріг
Свято наближається! У Львові відбулося офіційне відкриття годинника
 зворотнього відліку до старту «Євро 2012».


   Відкривали годинник директор департаменту Евро-2012 Львівської міської ради Олег Засадний і друзі Євро: Ольга Романова та ветерани львівських «Карпат» Ігор Кульчицький і Степан Юрчишин.
   На годиннику вказано дні, години, хвилини і секунди до матчу-відкриття Євро-2012. Його висота понад 2,5 м, вага – близько 300 кг. Конструкція є вандалостійкою та досить міцною.
   У 2012 році на місці навколо годинника буде розміщена фан-зона, де відбуватиметься трансляція матчів чемпіонату Європи з футболу. Вона зможе розмістити понад 35 тис. вболівальників. Годинник зворотного відліку також ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1171 | Додав: шибайголова | Дата: 12.06.2011 | Коментарі (3)

"Леви для ягнят"
Сьогодні пропоную Вашій увазі дуже цікавий і розумний фільм Роберта Редфорда.

Жанр
Політична драма ****
Виробництво Andell Entertainment, США 2007 рік.
Режисер Роберт Редворд.
В ролях Том Круз, Меріл Стріп, Майкл Пена, Пітер Берг, Роберт Редфорд.
Тривалість 91 хв.
Сюжет
    Фільм "Леви для ягнят" розповідає три пов'язані між собою історії. Типовий американський сенатор, бажаючи виправдати помилки свого уряду в боротьбі з тероризмом, намагається продати авторитетній журналістці найсвіжішу інформацію, яка висвітлює нову глобальну стратегію США у цій боротьбі - багатообіцяючу операцію в Афганістані. Друга історія про професора-ідеаліста, який, не обмежуючись лише своїми конкретними обов'язками, намагається донести до свого найбільш багатообіцяючого студента розумні думки про життя і переконати його змінити своє. В цей час два колишніх студенти цього професора - чудові хлопці з бідних сімей, яким все в житті дається важкою працею, бажаючи служити вищій, на їх думку, меті, записуються добровольцями в армію і відправляються на безглузду війну з тероризмом в Афганістан, ставши таким чином ще одним інструментом в страшній політичній грі США...
    Фільм Роберта Редфорда дуже багатогранний. Відштовхуючись від однієї глобальної проблеми сучасного суспільства, він зачіпає інші, не менш важливі. Всі ці проблеми так чи інакше пов'язані, і актуальні всюди. Взагалі, не зважаючи на те, що фільм американський і говорить про американські справи, він значно глибший і охоплює загальнолюдські проблеми. Тому кожний житель нашої планети, будь-якої національності, може знайти тут те, що болить конкретно його. Фільм багато чим актуальний і для України. Адже хіба ж нам, українцям, не знайомі ці образи та ситуації? Коли, даруйте за пафос, політик, прикриваючись праведною метою, обманює, як дихає. Його обман - отрута, а дії - вбивство. А журналісти, які часто опиняються в ситуації, коли постають перед ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 1488 | Додав: Tyler | Дата: 12.06.2011 | Коментарі (11)

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024